Om oss

SKJEBERG

AUTO AS

DITT LOKALE MEKONOMENVERKSTED

Skjeberg Auto AS ble etablert i 1960. I dag drives bilverkstedet av andre generasjon – firmaet er en familiebedrift. Vi er medlem av Mekonomen. Skjeberg Auto AS har mange faste samarbeidspartnere. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Du er viktig for oss!

VI ER MEDLEM

AV MEKONOMEN

Mekonomen Bilverksteder er profesjonelle verksteder med kunnskap og tidsriktig utstyr for å utføre service og reparasjoner selv på moderne, avanserte biler. Du finner i dag over 1000 Mekonomen Bilverksteder i Skandinavia. Det er trygt å vite at det ikke er langt til neste Mekonomen Bilverksted om uhellet skulle være ute eller din bil trenger en service.

ASSISTANSE

HELE DØGNET

Når du har utført en service hos oss i henhold til serviceplanen, gir vi deg Mekonomen Mobilitet. Mekonomen Mobilitet gir deg en ekstra trygghet når du er ute på veien, og du skal vite at du kan ringe oss hele døgnet alle dager i året, uansett årsak! Assistansen utføres eksklusivt av Falck, og deres stasjonsnett dekker hele landet hele døgnet. Mekonomen Mobilitet dekker hele Norge og Europa. Mekonomen Mobilitet gjelder ikke for taxibiler i næring.

NÅR DU TRENGER

ASSISTANSE

Behøver du assistanse ringer du enkelt til Mekonomen Direkt på tlf 05566, og velg Mekonomen Mobilitet. Ha bilens registreringsnummer tilgjengelig når du ringer oss, så hjelper vi deg raskt. Husk at du alltid må ta på deg refleksvest når du skal sikre området. Sørg også for å plassere varseltrekanten godt synlig og i tilstrekkelig avstand fra kjøretøyet (150 meter).

ØNSKER DU Å BESTILLE TIME HOS OSS?

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud eller en hyggelig bilprat dersom du har spørsmål.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle